lunes, 12 de noviembre de 2012

Ajudem a Ian!


Ian és un nen de 4 anys que fa un parell d'anys li van diagnosticar un càncer molt greu que afecta a tot el sistema nerviós, i per a ell, amb un pronòstic molt desfavorable. També li van diagnosticar metàstasis en una de les 4 crestes de la medul·la, així com lesió d`os.
Li van fer varies sessions de quimioteràpia, i un parell d’operacions fins que van arribar al punt de que la malaltia estava controlada i en remissió. Després de tot això l’han de fer un tractament molt complex d’immunoteràpia, que és un tractament amb anticossos monoclonals que poden ajudar a augmentar el percentatge de supervivència d’en Ian.
Per poder fer-li aquest tractament han de traslladar-se fins un hospital de Nova York, per a cada sessió. Per culpa dels diners que costa el tractament només li han pogut fer dues sessions, i per aquest motiu ens demanen una ajuda que pot ser amb donacions o amb la recollida de taps de plàstic.

Nosaltres a l’escola (Acadèmia Núria de Gavà) estem fen recollida de taps, ja que amb la situació econòmica que ens envolta no hi podem aportar donacions.

Si voleu més informació aquí os deixo la seva web i el seu Facebook: 


No hay comentarios:

Publicar un comentario